Hvad er det med ham der Assange? Krypto-Debat og film hos DFI – garagen er ordstyrer

asangeEr sikring mod hacker-angreb og økonomisk drænende pirateri så vigtig, at vi skal acceptere den elektroniske overvågning, som i dag er en realitet: At alle vores telefonopkald og mails bliver opfanget og lagret til fremtidig dokumentation? Hvad kan/bør man som privatperson gøre for at sikre sig mod registrering? Som oplæg til paneldebat viser vi denne aften Julian Assanges helt nye gruppeinterview med en række kryptografi-eksperter og frontkæmpere for privatsfæren på nettet: Andy Müller-Maguhn fra den legendariske Chaos Computer Club, Jérémie Zimmerman fra La Quadrature du Net og Jacob Appelbaum fra det såkaldte TOR project. I biografsalen har vi endnu andre eksperter på besøg, bl.a. digital sikkerhedsrådgiver Oktavía Jónsdóttir, debattør og cyberreporter Nikolaj Ringsted og Anders Kjærulff fra Radio 24syv-programmet ‘Aflyttet’. Kom og deltag i debatten!
Læs mere her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s