30 afmeldinger: Er blevet remixet…

‘Det danske radioprogram ‘Aflyttet’ på Radio24syv har excelleret i stadigt mere fantasifulde og kreative afmeldinger. Jeg kommer umiddelbart til at at tænke på Dan Turells bog ‘Sekvens af Manjana flimrende gennem hudens pupiller’. Anders har en digters litterære tilgang til sit journalistiske arbejde, som gør lytningen til en kunstnerisk nydelse på metaplanet – udover det ganske relevante journalistiske indhold. Dette er en kompilation, som jeg har lavet af de bedste af de første 30 afmeldinger. Tak, Anders for disse meldinger fra en klode af uendelig menneskelig ensomhed… En sjæl og et legeme…’ – Peter Høvring

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s