Punk nr 1 #mytv #netflix #friday

image


Har genset Martin Scorseses TAXIDRIVER(1976) på NetFlix og konstaterer, at det er et absolut, uangribeligt mesterværk, der holder hele vejen op til idag – en historie om universel menneskelig ensomhed, konsekvenser af de misforståelser der er mellem de uddannede og de u-dannede, og samtidig en film, der stilistisk set foregriber senere fænomener som HACKERE(slang for taxachauffør!) og PUNK – ihvertfald den uniformerede del, ses herunder i fuldt flor…

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s