Pebble rerevisited

Har købt et people smartwatch i den blå avis. Formålet var at undersøge fænomenet smarte ure og prisen var 350 Kr. – noget mere antageligt end de godt 4000 man skal op med for et Apple ur.

image

Uret er den originale kickstarter Edition og det føles umiddelbart lidt billigt, ikke mindst pga remmen, der er en simpel silikone rem.
Skærmen er tilgengæld ret fremragende – den vender jeg tilbage til.

image

Uret er ikke meget bevendt som ur – men det er også en lille computer med en bluetooth forbindelse, der Hooker op med min smartphone. Uden smartphone kan det stort set ingenting ud over at vise klokken og datoen og hvad du nu ellers beder det om at hive over fra moderskib smartphone – men når det har fat i telefonen er der en række muligheder hvor af den væsentligste er notifikationer: Når du får en SMS, en nail, en besked på Facebook eller et opkald, vibrerer people og viser en kort oversigt over indholdet – du kan også svare ganske kort på feks en SMS vha. en række for programmerede svar – og du kan tage telefonen direkte fra uret – selve samtalen skal dog stadig føres via telefonen…

image

Notifikationer bliver hurtigt en plage. Og det er svært at se, hvad det egentlig skal gøre godt for. Men der er een killerapp til People – den hedder NavMe og med den kan man bruge Google maps turn by turn navigation direkte på armen og lade mobilen blive i lommen – noget der er vanvittig smart på cykel eller for den sags skyld på MC; jeg spændte uret fast på styret på min BMW og kunne konstatere det fungerede fint – og at skærmen stod knivskarpt i al slags lys!
Måske et det der, det ender, det smarte ur – fast monteret som gpsskærm på min MC?

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s