dgr-rideout København

Tog bimmer med til The Distinguished Gentleman’s Ride. Det bestod af ca 500 ældre og yngre sære klassiske og sære hjemmebyggede maskiner på en rådhusplads, som kommunen havde ladet Copenhagen Pixs stille en to meter høj storskærm og højtalere op på – rullende de samme støjende trailere igen og igen.

Første del af turen gik til Toldboden ved Langelinie.

Det er altid hyggeligt at køre mange sammen og DGR er samtidig et velgørenheds arrangement, hvor der samles penge ind til forskning i mænds sygdomme – i år var det selvmord blandt mænd og prostatacancer der var i focus.

Og ja, vi mindedes Kim Larsen med et minuts stilhed – kun afbrudt af larmen fra Cph Pixs reklamer…

Jeg stod over på sidste stykke af turen – var godt kulilteforgiftet efter en times kortege med ældre, dårligt justerede oliebrændere, de værste er typisk ombyggede japanere, hondaer, yamahaer og suzukier i hipsterstil, der synes at brænde mere olie end benzin af, hvorimod en oldgammel Nimbus Kakkelovnsrør ikke sender så meget som en partikel afsted bagud…og måske skyldtes svimmelheden bare det, at køre i tæt kortege med fem km i timen….

Men en dejlig dag. Alt i alt.
Og hvil i fred Kim.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s