Android inc.

Har foretaget mig et drastisk skifte: Fra iPhone til Android. Ovneikøbet en billigere model – en xperia go, der koster ca en trediedel af en iPhone 5.
Softwaremæssigt får man hvad man betaler for: Der skal tweakes. Men når det er gjort får man noget for pengene: Kræet er vandtæt! Dvs. at jeg simpelthen vasker den med sæbe under vandhanen hvis den er blevet beskidt.
Ligenu lytter jeg til nattevagten på radio24syv, hvor de taler om hunde og tilknytningen til dem. Mennesket elsker at tale med hinanden. Det bliver vores redning. Tror jeg.
Det foregår over fmradioen i telefonen, som jeg har sat et tomt stik i, så det kan fungere som antenne. Det virker fint. Som en transistor.
Skiftet er stor. iOS har sin egen, bløde måde at være på. Android er fuld af konsekvenser, kanter. Af klodsethed. Og stolthed for brugeren, når man får det til at spille.
Android er ærlig. Især via googleplay. I DEN butik lægges der ikke fingre imellem: Denne app, vil have fuld adgang til din kalender, dine telefonnumre, din sms. Vil du installere?
Al den info, der ikke rammer een på iPhones app.store. Men hvor fakta sandsynligvis er de samme – vi mister kontrol over alt, der før var nagel. og stik-fast: Kalendere, kontakter, billeder……

Min android telefon – her med antennestik i form af hovedtelefonforlængerkabel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s