Vinterhi: SÅ skal der pilles i Garagen

bimmer
Så blev det alt for koldt og synd for motorcyklen og ejeren, at den bare skulle stå derude og fryse om metal og plastik. Ind med sig i varmen og hygge lidt – så skal der pilles og pusles til sneen er væk igen
På listen pt: Skifte et par løse skruer. Pille udstødning af og ordne rust. Montere sidetaske nr to/reparere ophæng. Fikse kilometer-tælleren, der har en skrue løs indeni. Og så lidt sort maling hist og pist – så er den så god som ny…
BMW har givet mig en dejlig sommer og fine ture – det er en af de mest stabile maskiner jeg nogensinde har ejet og så er den hurtig og stabil på toppen når man giver den gas på motorvejen. Kort sagt en stor fornøjelse, der nu har al ret til at stå i læ for vejret og få varmen, mens vi begge drømmer om sommerdage og sving og brummen på skovvejene….

bmw
den skal have fikset speedometeret – tæller amok

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s