2 thoughts on “positive jantelov fra garagen

  1. Det er den slags tekst, som nok bedrøver mig mere, end den negative original. Selv om listen udgøres af fine og velmenende hensigter, så beskriver den mellem linjerne også en trist og kaotisk virkelighed og nogle hårde fællesmenneskelige vilkår, som “loven” implicit minder én om, at mange bukker under for.
    Janteloven beskriver derimod noget ligemageri og idioti, som i hvert fald undertegnede lettere kan motiveres ved. Det er dumt og undertrykkende og det er værd at kæmpe imod.

    Like

    1. det bedrøvet mig, at teksten bedrøver dig. Verden behøver netop pga den kaotiske virkelighed mere end nogensinde klare beskeder fra den ene til den næste om, hvad vi bør forvente af hinanden. Det handler i sidste instans om at være et godt menneske. Det er ikke sexet eller smart. Det er bare. Og det gør tilværelsen både tålelig og meningsfuld.

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s