Nyt Hackercykel projekt

Brugt, meget brugt, nishiki købt på den blå af diskusprolapsramt ældre mand, der skrev den var i god mekanisk stand….jeg gav ham 700(80 kr ned – den trak til venstre – jeg troede det var kabler, der var forkert monterede…men nej), bare for hjul(der er lige) – resten har jeg nu splittet ad til atomer – og mekanisk stand var ikke “god”…


Første udfordring var en knækket forgaffel(som han ikke havde nævnt/lagt mærke til) – jeg har fundet en anden på nettet som jeg HÅBER passer…


Men indtil videre har jeg skrællet den for ALT. Og været nød til at male alustel. Og købe: ny kæde, bagskifter, klinge, kabler – alt var rustet fast/spændt med trykluft og det har givet skrammer og sår på hænderne at få op igen – bliver spændende hvordan den er, når samlet: Skulle gerne ende med en single klinge foran og 8 gear bag…
LESSON LEARNED: Stol ikke på hvad folk selv mener er OK mekanisk stand – og køb ikke cykler om aftenen, steder hvor man ikke kan se dem….
mere følger!

Skærmbillede 2017-09-28 kl. 09.52.15

One thought on “Nyt Hackercykel projekt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s