TAK for 2017 i Garagen: Podcasts, skriverier, FM og foredrag…

“Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming “Wow! What a Ride!”
― Hunter S. Thompson, The Proud Highway: Saga of a Desperate Southern Gentleman, 1955-1967

Sikke et år!
Jeg har fået så meget taletid, at jeg næste ikke kan kan være i mig selv længere – derfor er det på tide at trække vejret, dybt, helt ned i maven, og nøjes med at sige: TAK – selvom det, som I kan se, også kan fylde en hel del…
Tak til radio24syv for at lade mig sende AFLYTTET gennem den højtelskede æter aka FM en gang om ugen, det er det pendul, hvorom min tid og mit liv kører, nu på sjette år….hvis du ikke lytter allerede, så kan man abonnere via itunes eller bare lytte her: https://www.radio24syv.dk/programmer/aflyttet/
Tak til KOMMUNEN for at lade mig skrive klummer – læs dem her: https://kommunen.dk/blogtema/en-elektro-pedels-bekendelser

Tak til GodMorgen Danmark og TV2-News for at lukke mig ind foran kameraer og se vigtig ud og udlægge et eller andet cyber-noget for seere – og SÆRLIG tak til dem, der gider se på mig og tak til DR2 Dagen og dem fra P3 og P1, der lader mig snakke i det store glashus, sidst her….https://www.dr.dk/radio/p1/droner-og-kanoner/droner-og-kanoner-65
Og allerstørst tak til alle dem, der har inviteret og ovenikøbet betalt mig for at holde foredrag(og hey, i ringer bare/mailer om ting i det nye – eller BOOKER mig her: https://bookforedrag.dk/anders-kjaerulff/ )! Tak til Krogerup Højskole, hvor jeg har fået mulighed for at skræmme – og uddanne – unge og gamle, til UDSYN- Himmelbjergegnens debatforening, det blev en fin aften trods diverse tekniske problemer i en præstegård med verdens smukkeste udsigt, til Hvalsø Bio, hvor et tålmodigt publikum holdt ud gennem denne dystopiske gennemgang af det moderne livs frastødende nytte,  til IT-universitetet, hvor jeg skramlede mig igennem på engelsk, til NIA-net og to gange foredrag, på Geranium, til ZIBRA og InQuation for at lægge øre og telt til Folkemøde-moderationer og foredrag og ikke mindst for at stå bag FUTURE CRYPTO og IQ CRYPTO, til Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune – der troede de skulle have en glad dag om digitaliseringens lyksaligheder, beklager, sådan blev det ikke…helt, til IDA og DRIVING-IT for at bruge mig som moderator på Privacy-sporet, til DFI og Medierådet for Børn og unge,  til Center for CyberSikkerhed og til Forsvarets Efterretningstjeneste for at invitere til fødselsdag(!) og tak til de, derinde, for åbenbart også at lytte til mig, til EDGEMO i både Hinnerup og Albertslund, det var sjovt at sparke en morgen i gang hos jer,  til BORNHACK, hvor jeg altid føler mig dum og bagud teknisk men hvor jeg altid bliver taget godt i mod og hvor verdens bedste mennesker kommer og hvor Daniel Domsheit-Berg stillede spørgsmål og tusind tak til verdens sejeste fagforening PROSA for at lade mig lave oplæg for CryptoHelte og skrive i Prosabladet….og her på det seneste: Lave PODCASTs – jeg har i år indkøbt nyt udstyr og kan hyres til særlige opgaver, skriv!
Men allermest og størst tak til de mennesker, der støtter mig og stiller op som kilder og hjælpere og som skriver til mig på Facebook og Twitter og som yder en uvurderlig og frivillig indsats for mit radioprogram – som jo kun har lille mig som bemanding – jeg NÆGTER at nævne navne – mange af jer vil i øvrigt også helst være anonyme og det er HELT ok, men I ved i den grad hvem I er ❤
Jeg ved desværre også, at der nogen, jeg har glemt at ringe tilbage til, nogen der venter på en mail, nogen, der ikke fik det svar, jeg lovede eller den opfølgning vi havde aftalt – det vil jeg gerne sige undskyld for, og kan vi ikke tage den forfra i det nye? SKRIV eller ring!
Og til jer, få, alt for få, der følger denne blog direkte: Var der ikke noget med nogen CYKLER i det her år? Jo…i den grad, og her må jeg desværre melde, at det ikke går så godt med det….’hacker3′ (baseret på et ASMUSSEN stel) står ganske vist færdig nu, men også den er for lille til mig(suk)…hvis nogen er interesseret i købe, så sig til, den står og fylder….
Motorcyklen har nu overtaget pladsen i garagen – der står den og hygger sig, til det igen er varmt nok til at suse rundt i Danmark….

beklager baggrund….

Og med denne usædvanligt patetiske og meget selvoptaget linkede rant, vil jeg og mit lillebitte firma ønske alle en god jul og et lykkebringende nytår og husk: Vi længes stadig efter sandheden, i en sjæl og et legeme – det bliver heller ikke ligenu – men måske, om lidt?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s