CPDP2018 – det var der i tasken

Har lige registreret mig til CPDP2018 – og der er som altid en lille, blå taske med, denne gang med diverse “goodies” – Europa Data Protection Supervisor har foræret os en(meget lille, meget bekymrende kinesisk) Powerbank og nogen pastiller, Mozilla tilbyder et cover til webcameraet og så er der fire badges til at sætte på tøjet, så de, der tager billeder ved hvad de må og ikke må.

Jeg vælger “Blur me! Ensure that i cannot be recognized” fordi det er den mest irriterende.

Og mon ikke vi engang får den slags automatisk? Altså når facebook og de andre allerede har vores ansigter….og det kun bliver dem, og deres partnere – inklusive politiet – der kan se hvor vi er og hvem vi er sammen med mens vi varmer os i en falsk privathed?

Og hvor er vi så egentlig henne? I virkeligheden?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s