Lyset


….man kan ikke se de hvirvlende snefnug på billedet, hvilket er uendeligt trist, men også noget, der endnu engang fremhæver hvor fin og fantastisk og uovertruffen en biologisk optik vi er udstyret med fra naturens side: SYNET bør fejres og kærtegnes, måske er det det, og kun det, vi gør med vore kameraer og skærme?

One thought on “Lyset

  1. Ja, det har jeg også tænkt på, når jeg fotograferer. Med fuld zoom (på et billigt Canon kamera) kan jeg med hiv og sving gengive kraterskygger på månens overflade, men ting som snefnug, der reflekterer en skarp solstråle, eller tusinder af (is)diamanter på plænen en morgen før arbejde – det kan man ikke få med. Kun med stort besvær. – Det har selvf. noget med lys-styrke-grænser at gøre (der er sikkert et teknisk udtryk for dette, at lys-sensor chippen udligner store kontrastforskelle.)

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s