Ugens Bønskrift: Fluerne, flasken, Facebook

“Det geniale er at skabe en vedtaget form. Jeg må skabe en vedtaget form”
Charles Baudelaire

Ok. SÅ prøver jeg igen. Skrive for mig selv og altså at leve et lidt mere koncentreret liv udenfor den flaske, der hedder Facebook, hvor vi summer og svirrer og ind imellem falder ned i bunden, hvor der er sødt og man drukner. For jeg kan vist stadig ikke rigtig tåle det, og det har jeg allerede skrevet om før(klik på linket, ja! Gør det nu!)
Skærmbillede 2017-11-29 kl. 21.27.10
Ligger netop nu meget symbolsk i min seng med en god, tung snue og skriver dette, mens mine små 2000 venner og følgere summer med intelligente opdateringer og skarpe kommentarer, der skriger på min opmærksomhed.
Men jeg kan heldigvis ikke rigtig høre dem mere: De er inde i flasken og alt hvad der bliver sagt derinde, trænger ikke ikke rigtig ud i den virkelige verden, i hvert fald ikke, hvis det handler om noget konkret, noget der de facto burde laves om eller ændres.
Det der trænger ud, er følelserne. Og især een følelse synes at have særligt nemt ved at trænge gennem glasset: KRÆNKELSEN.
Krænkende sprog i opdateringer og endeløse, trættekære diskussioner, hvis egentlig substans og sande mening er en akademisk positionering som den, der vandt, den der fik det SIDSTE ord.
Jeg har givet op med det. For det er endeløst.
Ingen vinder, for inde i flasken er der kun en stor monoton summen, en tone fra en blokfløjte med et enkelt hul og al den luft, jeg har brugt på at puste den ud, tonen.
Jeg er blevet ANTISOCIAL? Måske?


For den bliver værre. Tonen altså.
Også i min musik, der afspilles via en ny iPhone, jeg ikke behøvede, rigtigt, men som jeg købte alligevel. For en sikkerheds skyld – så jeg stadig er MED og kan bruge Siri – klar i øret…for HVORDAN kommer jeg ind i ZOO – og ud igen?
….men ligenu spiller nr 7 plus….
Broken English. Marianne Faithfull.

Men der er ord og links, der ikke kommer ud nu, fordi jeg har spærret dem inde her – på det, jeg bilder mig ind er min EGEN blog, bare fordi jeg betaler for det, og fordi her ikke er nogen reklamer….kig forbi jævnligt…eller abonner via rss – klik her!
Mere følger?

ET ENKELT LINK: Just Security om riskoen ved Cyberkrig vs. Sikkerhed: https://www.justsecurity.org/47282/backdoor-search-loophole-isnt-problem-dangers-global-information-sharing/

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s