Når det handler om MIG…og jeg lige er stået op?

Hvis nogen skulle have lyt til at lytte til mig, i 75 minutter om alt mulig og ingenting, så er der muligheden her….der er også en slags playliste i bunden, så man kan hoppe frem og tilbage. 75 minutter er lang tid….

Forhistorien til den her videopodcast, lavet af Jakob Seierø, er, at vi talte en masse sammen først, lavede en aftale, flyttede den igen og aftalte at mødes i Vanløse i CYBERSUNDHEDS-STUDIET en tidlig morgen kl. 9.
Et par uger før havde jeg fået en ny telefon, en Volla 22 de-googled android og jeg kunne ikke få min kalender overført og var faktisk, ja, naivt, igang med at skifte til en analog papirkalender.
Resultatet var, at jeg vågnede en morgen ca. kl. 8 og tænkte, sikke en dejlig dag, jeg skal jo ingenting – kun for, en halv time senere at komme i tanke om, at jeg skulle være i Vanløse om 10 minutter…på det tidspunkt lå jeg stadig og læste i min seng, men sprang på, kastede mig ind i bilen og sendte en mail om, at jeg blev ret voldsomt forsinket…det blev jeg, ca. 45 minutter.
Det blev så også udgangspunktet for den samtale vi fik – om det menneskelige vs. det digitale – at en computer aldrig ville være kommet for sent – det er kun mennesker, der kan finde ud af det.
Jeg havde også glemt, at de ville optage video samtidig, så jeg lignede mig selv i form af et menneske, der lige var stået op….
Samtalen var ret interessant – for mig – men også meget, meget lang.
Der er noget med, det hele vist ender i en bog, engang?
Nu må vi se.

Man kan følge med her: https://www.cybersundhed.dk/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s